Andre siger

Kirsten Hansen, mor til 2


Det Line kunne gøre, som de psykologer, jeg havde prøvet, ikke kunne, var at gøre mig tryg med sit nærvær. Hun havde en skarp fornemmelse for, hvornår jeg skøjtede henover det, der gjorde ondt, og hun rensede mine sår nænsomt med forståelse for netop den smerte. Ingen ord er for store, når jeg skal beskrive, hvad Line har betydet for mig og mine børn, Hun formåede at oversætte min datters ord og handlinger, så jeg forstod, hvad jeg kunne gøre og sige for at vinde hendes tillid igen. Det er så stor en glæde for mig at sige, at jeg nu er den største støtte for min datter. Jeg er Line evig taknemmelig for det liv, jeg nu kan leve i glæde!

Stine, mor til 2


Jeg er meget taknemmelig for forløbet hos dig. Det har gjort mig i stand til at se fremad, og at jeg nu tror på, at jeg kan hjælpe mine unger og måske opdage, hvis de har problemer. Jeg har tidligere brugt psykolog, præst og nogle gode kollegaer, uden at det på nogen måde kan sammenlignes med det, som jeg har fået med mig hjem efter 6 gange med dig og gruppen. Det ville jeg lige skrive til dig da det gik op for mig da jeg kørte hjem.

Mor til 2


Jeg er meget taknemmelig for den tid jeg har haft med dig og de andre i sorggruppen. For mig har disse torsdage været et sted med plads til tårer og grin. Et sted til snakke man ellers ikke lige har med andre, der ikke er “i samme båd”. Et sted hvor man lytter og lærer/inspireres af andres forskellige og alligevel ens livsvilkår. Det har været utrolig givtigt for mig. Du har været god til at få os til at sætte ord på vores tanker, og til at se på tingene på en måske anderledes måde. Jeg har haft meget glæde af at kunne tage tanker og ting fra vores snakke med hjem - til mig selv, men også til at snakke med mine børn om vores liv, ønsker, værdier osv. Så tak for din tid. Den har været guld værd for mig.

Jens Juel Andersen, far til to børn på 8 og 9 år


I sorgen efter min kones pludselige død, har vi alle tre haft stort udbytte af Lines indsigtsfulde rådgivning. Begge mine børn har flyttet sig betydeligt og kan i dag tale om og mindes deres mor ubesværet. Jeg selv er via Lines jordnære og hjertevarme råd blevet i stand til at hjælpe mine børn i deres sorgproces, samtidig med at jeg selv er ramt på sjælen. Line har med empati og dygtighed – men også befriende kontant – været vores ’neutrale iagttager og hjælper’. Det har medvirket til, at vi igen har kunne få hverdagen til at fungere.

Louise Rixen, deltager i Børns Vilkårs familiesorggruppe


Jeg takker for du har været en del af ”rejsen” gennem sorgen til håbet. Dine ord og anskuelser har været en stor støtte. For mig er det af så stor betydning at møde dig, der har oplevet det samme. Det giver håb!

Lotte Schou, medlem af ”Netværk for yngre efterladte..” på gruppens Facebook-side


Kære Line. Det kan ikke siges mere præcist. Du beskriver det så smukt og fuldstændigt. Og det varmer virkelig. Det giver håb, fordi man får bekræftet, at man trods alt ikke er helt alene i verden, når man kender mennesker som dig. Jeg beundrer dig virkelig for det, du gør for andre. Tak, Line. Kh. Lotte.

Kim G Christensen, Managing Director hos Advansor anbefaler mit arbejde med en af hans ansatte med disse ord:


"For mig er det naturligt at indgå 100% i en støttende rolle, når en medarbejder kommer ud for en tragedie i sin familie. Jeg kan som chef ikke selv udfylde ønsker og behov, men jeg kan guide personen mod mennesker, der kan... Og gøre det legalt at få hjælp! I KN's tilfælde har Line Bundgård været en kæmpe hjælp. KN har følt sig udfordret og flyttet på den rigtige måde og har flere gange åbent fortalt herom. Jeg tænker bare: Dette har nok været en af de bedste investeringer, Advansor nogen sinde har gjort!"

Kirsten Gosvig, Leder af Ålholmhjemmet i Hillerød skriver:


”Stor tak til Line for 3 helt fantastiske temadage om Sorg for alle medarbejderne på Ålholmhjemmet i Hillerød. Sorg er et yderst relevant emne for os at forholde os til, men samtidig et svært emne, hvor du på din rolige og kompetente måde formåede at dele din viden og erfaring på en måde, som kan relateres til vores hverdag. Samtidig skabte du et rum, hvor vi fik mulighed for at drøfte både personlige og faglige erfaringer med sorg, hvilket var med til at give dagen et helt særligt indhold. Vores viden og forståelse for, hvordan vi bedst kan være der for familierne til vores beboere når, det er rigtig svært, er øget markant, ligesom modet til at være i det sorgfulde rum er blevet større. Tak!”

Rita Poulsen, Cand.pæd.psyck.aut. tidl. Kræftens Bekæmpelse og Børns Vilkår


Line arbejder både fagligt kompetent og meget selvstændigt. Hun er struktureret og ansvarsbevidst med overblik over både det enkelte barns situation og familien som helhed. Line er lyttende og anerkendende i sin tilgang til de familier, hun støtter i deres sorgbearbejdelse. Jeg kan med glæde medgive hende mine varmeste anbefalinger.

Else Carlstedt, leder af kræftrådgivningen i Hillerød


Line udviser en stor etik og omsorgsfuld ansvarlighed overfor gruppernes deltagere, som hun støtter på en optimal og omsorgsfuld måde. Line yder overordentlig kvalificeret personlig/individuel telefonisk støtte og rådgivning til yngre kvinder og mænd i forbindelse med partnerens kræftsygdom og død. Jeg vil give Line mine bedste anbefalinger.