Hvem er jeg


Jeg er 55 år, mor til 2 voksne døtre, og uddannet voksenunderviser og psykoterapeut (MPF), og børnebogsforfatter til to små og fine sorgbøger for de mindre børn: “Fie på kirkegården” og “Fabian er vred” hos Nyt Nordisk Forlag.

Min daværende mand og mine børns far døde i 2004 efter et relativt kort og intensivt sygdomsforløb.

Da mine fødder atter ramte jorden, tog jeg en 4-årig familieterapeutisk uddannelse fra Kempler Instituttet i København.

Jeg har sidenhen suppleret med en 1-årig Kropspsykoterapeutisk overbygning hos Meriam Al-Erhayem og Peter Munk, uddannet mig til Tankefelt Terapeut hos Henrik Dilling og som Traumeterapeut hos Jesper Westmark.

Jeg har brugt min erfarede og teoretiske viden i sorggrupper for ”Yngre efterladte med hjemmeboende børn” hos Kræftens Bekæmpelse og i Børns Vilkårs familiesorggrupper, samt som privat praktiserende sorgrådgiver og familieterapeut.

Jeg er leder af Samtalegruppen for søskende til kræftsyge hos Børnecancer Fonden og FAVN, og af Familiegruppen “Tilbage til Livet” for Foreningen Cancerramte Børn.

Jeg var indtil udgangen af 2020 leder og underviser på min og Henrik Dillings “Skolen for sorg & kriseterapi”  hvor vi uddannede sorg- og kriseterapeuter.

Jeg underviser psykoterapeutstuderende i ”Tab, sorg og adskillelse” på Psykoterapeutisk Institut.

Jeg holder også foredrag, oplæg og workshops relateret til det at være pårørende, det at have mistet og ikke mindst i, hvordan vi snakker om alt det svære med børn, unge og voksne.

På forskellig vis rådgiver jeg mennesker, der står med trussel om tab, børn og voksne der har mistet, samt fagfolk på skoler og i institutioner der står med sorg-relaterede problematikker.

Jeg superviserer studerende på SEOP, Psykoterapeutisk Institut og Blackbird Institute samt Skyggebørns sorggruppeledere i København.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening og DETT (Foreningen af danske TFT-terapeuter.)

Jeg er desuden administrator af en lukket netværksgruppe for yngre efterladte på Facebook.

Læs evt. mere om mine tanker på min Facebook-side Krise & sorg eller følg “Fie og Fabian” på deres egen Facebookside.

Jeg har været der selv, så jeg ved, hvad du taler om!