Tilbage til Livet

Familiegruppen "Tilbage til Livet" - et tilbud fra Foreningen Cancerramte Børn

Når et barn rammes af cancer påvirker det hele den nære familie. Når man er i behandlingsforløbet er der en række tilbud om hjælp og støtte til familien. Efter behandlingen er afsluttet, stopper tilbuddene om hjælp og støtte. Familierne står tit alene med de rigtig mange eventuelle senfølger og ændringer som sygdommen og behandlingerne kan medføre. Det er ikke kun det behandlede barn der kan få senfølger, men tit også forældre og søskende der kan have svært ved at få hverdagslivet til at fungere igen. Angst for ny sygdom, problemer med arbejdspladsen, søskendeproblematik, skoler, samliv og meget andet fylder meget.

For Foreningen Cancerramte Børn leder jeg samtalegrupper, hvor jeg sammen med mine frivillige, skaber et trygt rum for både børnene og de voksne. Et rum, hvor der bliver talt om noget af alt det, der måske aldrig er blevet talt om, eller som der kun sjældent er tid til at tale om. 

Ofte har børnene brug for at blive oversat til de voksne, derfor arbejder vi både med børn og voksne hver for sig, og med familierne sammen. 

Som udgangspunkt mødes vi sidste søndag i hver måned fra kl 10:00 - 14:00, og der serveres kaffe, the, vand og frokost til alle.

Tilbuddet er gratis at deltage i. 

Kontakt formand for foreningen Jan Johnsen på tlf. nr. 2030 0905, hvis du ønsker at deltage. Læs evt mere på: https://www.cancerbarn.dkRing og få en snak med mig og hør, hvad jeg kan tilbyde dig:
Line Bundgård 26 66 62 88.
Eller kontakt mig pr. mail line@kriseogsorg.dk