Efterladte med hjemmeboende børn

Sorggruppe for efterladte med hjemmeboende børn – oktober 2023

Gå aldrig alene med din sorg!

På sorgens veje møder du tit ensomheden. Du står med et eneansvar for alt. Du står med din egen sorg. Og du står med dine børns sorg - alene. Og du står med en frygt for, om du gør det godt nok i fht dine børn. En grundlæggende frygt for om de tager skade. Det kan være svært at række ud efter hjælp, og hvad er det egentlig, du har brug for hjælp til? Du står med en tabshistorie, der kan være umådelig svær for andre at høre - og du har sådan brug for at fortælle den. Igen og igen.

Det ved jeg, for jeg har været der selv!

I mødet med ligestillede finder du genkendelse, ro og begyndende fodfæste i den hverdag, der lige nu kan synes både urimelig, ensom og lammende.

Du vil i denne sorg- og netværksgruppe udveksle tanker og erfaringer, der sjældent forstås af andre. Det er netop denne unikke forståelse fra andre, der VED og FORSTÅR lige netop det, du går igennem, der hjælper og styrker dig på dine usikre og nye veje. Det, sammen med alt det jeg ved om sorgens væsen og veje, er med til at give dig et nyt fundament i dit for altid forandrede liv.

Når du har deltaget i denne sorg- og netværksgruppe, vil du: • være langt bedre rustet til de udfordringer, du møder på din vej • være bedre i stand til at oversætte dit barns signaler • have en større bevidsthed om sorgens stier og måder at betræde dem • have en langt større indsigt i dig selv og hvad du kan gøre, når dykkene kommer både ventet og uventet • have mødt de sejeste ligestillede, du sandsynligvis vil have med dig for livet

At gå i sorggruppe er en investering i dig selv, dit forandrede liv og dermed også i dit barn!

Vi mødes 6 gange på Frederiksberg tæt ved Forum Metro st.

Mødedatoer: 11/10, 25/10, 8/11, 22/11, 29/11 og 20/12 - 2023 alle dage fra kl 16.00 – 18.00.

Adresse: Sankt Knudsvej 36, 2. sal, 1907 Frederiksberg.

Minimum 4 deltagere - max 8.

Din investering for 6 x 2 timer incl. the, kaffe og knas: 2950,-

Yderligere oplysninger og tilmelding få ved henvendelse til mig på tlf.nr. 26 66 62 88 eller mail: line@kriseogsorg.dk

Det er vigtigt, vi snakker sammen, inden du tilmelder dig!Ring og få en snak med mig og hør, hvad jeg kan tilbyde dig:
Line Bundgård-Poulsen 26 66 62 88.
Eller kontakt mig pr. mail line@kriseogsorg.dk

Udtalelser fra tidligere deltagere:

"Jeg er meget taknemmelig for forløbet hos dig. Det har gjort mig i stand til at se fremad, og at jeg nu tror på, at jeg kan hjælpe mine unger og måske opdage, hvis de har problemer.
Jeg har tidligere brugt psykolog, præst og nogle gode kollegaer, uden at det på nogen måde kan sammenlignes med det, som jeg har fået med mig hjem efter 6 gange med dig og gruppen.
Det ville jeg lige skrive til dig da det gik op for mig da jeg kørte hjem."

"Jeg er meget taknemmelig for den tid jeg har haft med dig og de andre i sorggruppen.
For mig har disse torsdage været et sted med plads til tårer og grin. Et sted til snakke man ellers ikke lige har med andre, der ikke er “i samme båd”. Et sted hvor man lytter og lærer/inspireres af andres forskellige og alligevel ens livsvilkår. Det har været utrolig givtigt for mig. Du har været god til at få os til at sætte ord på vores tanker, og til at se på tingene på en måske anderledes måde. Jeg har haft meget glæde af at kunne tage tanker og ting fra vores snakke med hjem - til mig selv, men også til at snakke med mine børn om vores liv, ønsker, værdier osv. Så tak for din tid. Den har været guld værd for mig."

"Jeg er virkelig været taknemmelig for at have deltaget i din sorggruppe.
Jeg har fået så meget mere med mig de 5 gange, jeg har været der, at det slet ikke kan sammenlignes med udbyttet af de 6 gange jeg har været hos psykolog i forbindelse med mit tab.
Udover at jeg har fået en klarere forståelse af min egen sorg og hvordan den påvirker mig, har forløbet hos dig specielt givet udbytte i forhold til min hverdag med pigerne derhjemme.
Uden at jeg rigtig kan sætte ord på hvad det er for nogle værktøjer, så er jeg blevet mere opmærksom på hvor vigtigt det er, at jeg virkelig LYTTER til pigernes signaler, og har også fået en bedre forståelse for, hvad det er for nogle følelser, der går igennem deres hoveder.
Det har været enormt vigtigt for mig, at jeg er blevet udfordret af dig på, hvordan vores hverdag har været og hvad der egentlig er vigtigt, for at få en god hverdag igen."

"Line har mine VARMESTE anbefalinger! Super dygtig, nærværende og kommer med den viden og de spørgsmål, der er brug for, når det er allersværest at finde svarene og se den nye vej selv. En kæmpe støtte der hjalp mig til at finde ro og løsninger i de udfordringer og bekymringer, der var (og stadig dukker op) omkring børnene. Har I dag uvurderlige venskaber gennem sorggruppen. For mig var det alle 6 ture fra Jylland til København værd!"


Tinne Teilman Kier:
"Der er meget at lære om sorg - især for os der står midt i det. Om det er 5 uger eller 5 år siden er der temaer der fylder. Efter min mand døde i august sidste år og jeg stod alene tilbage med 4 børn, valgte jeg at deltage i et sorggruppeforløb hos Line Bundgård. Det skulle vise sig, at være en gave, et skub og en vej videre.
Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden Lines kloge og omsorgsfulde input i en hverdag, der var- og er fyldt med udfordringer og sorg.
Det også at møde ligesindede var så berigende og trygt, og vi foldede vores historier ud og kunne lære af hinandens forløb og erfaringer. Temaer de færreste kan sætte sig ind i. Det at investere i sig selv er vigtigt, både for os selv og vores børn.
De bedste og kærligste anbefalinger går til Line."